Petrolul înfruntă un adversar care știe să piardă în deplasare

Petrolul înfruntă un adversar care știe să piardă în deplasare

Petrolul înfruntă, de la ora 18.00, FC Hermannstadt, cu gândul la un nou rezultat pozitiv, care să confirme parcursul foarte bun de până acum. Gruparea ploieșteană n-a pierdut niciun meci acasă în acest sezon și a încasat un singur gol în fața propriilor suporteri, și o alta, cea a Sibiului, ce nu s-a simțit mai deloc bine în deplasare, bifând un singur punct în patru partide disputate pe teren străin!

După “războiul” din Ghencea, cu excepția lui Baiano, ceilalți răniți și-au revenit. Grozav, Tudorie și Ricardinho s-au pregătit normal la ultimele antrenamente și sunt, astfel, apți de joc. De asemenea, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” va putea conta pe Irobiso și Moussaki, aflați în regulă cu toate actele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă ce-l va avea la centru pe Istvan Kovacs (Carei) – Marius Mihai Marica (Bistrița) și George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel). Rezervă: Ovidiu Robu (Chitila). Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Arbitru AVAR: Mihăiță Necula (București). Observatori: Ion Ion (București) și Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea). Sursa:fcpetrolul.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191