Ce se întâmplă cu Alex Bodi? Am aflat cine este domnișoara care l-a făcut să reacționeze într-un mod atipic pentru el! Indiciu: este superbă!

Ce se întâmplă cu Alex Bodi? Am aflat cine este domnișoara care l-a făcut să reacționeze într-un mod atipic pentru el! Indiciu: este superbă!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Alex Bodi este un bărbat singur de ceva vreme, așa că am stat cu ochii pe el pentru că era clar că nu avea cum să rămână singur și neconsolat foarte mult timp, mai ales la cum îl cunoaștem noi pe afacerist. Nu mare ne-a fost așadar surprinderea când am remarcat că a făcut un gest total neașteptat pentru el.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce s-a despărțit de Ema Uta și a suferit, Alex Bodi pare că simte din nou fluturi în stomac. O nouă domnișoară pare că l-a cucerit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine este domnișoara care l-a făcut pe Alex Bodi să reacționeze într-un mod atipic pentru el

Toată lumea știe că Alex Bodi urmărește foarte puține persoane pe Instagram așa că, la o analiză ceva mai atentă am observat că a apărut încă o persoană căreia i-a dat follow.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai exact, este vorba despre o brunetă superbă care arată impecabil și care, după o analiză și mai atentă pare nu doar că îl urmărește și ea, dar că a început de ceva vreme să îi aprecieze și ea toate postările de pe Instagram.

Mergem cu povestea și mai departe și vă mai spunem și că am remarcat fapul că ambii au făcut publică aceeași imagine cu același text. Cea despre care credem că este noua cucerire a afaceristul a publicat mesajul cu patru ore în urmă, iar Alex Bodi a făcut publică aceeași imagine cu 7 minute în urmă.

Cine este și cu ce se ocupă noua domnișoară din viața lui Alex Bodi

Potrivit informațiilor regăsite pe profilul ei de Instagram, noua domnișoară din viața lui Alex Bodi este agent imobiliar.

Tânăra se descrie ca fiind o persoană cu peste 15 ani de experiență în vânzări de lux, o înțelegere profundă a piețelor de lux și o atenție deosebită pentru detalii la fiecare tranzacție.

Noua femeie din viața lui Alex Bodi spune că și-a început cariera în domeniul bunurilor de lux, acolo unde și-a perfecționat abilitățile în relațiile cu clienții, negociere și furnizarea de servicii excepționale. Pe lângă experiența în vânzări, tânăra spune ca re șase ani de expertiză în marketing, care a fost esențială în construirea unei urmăriri substanțiale pe Instagram.

Am încercat să îl contactăm și pe Alex Bodi, numai că nu a răspuns încă până la scrierea acestui material. Oare nu ne răspunde pentru că este foarte ocupat cu noua femeie superbă din viața lui?!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191