Ce se întâmplă, de fapt, în relația dintre Delia și Liviu de la Mireasa sezonul 9. S-a speculat că cei doi ar avea probleme în căsnicie 

Ce se întâmplă, de fapt, în relația dintre Delia și Liviu de la Mireasa sezonul 9. S-a speculat că cei doi ar avea probleme în căsnicie 

După ce s-a speculat că au probleme în căsnicie, și gurile rele mai că deja i-au dat despărțiți, Delia și Liviu de la Mireasa au explicat ce se întâmplă, de fapt, în relația lor. Câștigătorii sezonului 9 au lămurit întreaga situație.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În timpul sezonului 9 Mireasa, Delia și Liviu au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din casă. În finala competiției, cei doi au decis să se căsătorească și, pe lângă faptul că au câștigat un nou statut, cei doi au fost desemnați și câștigătorii premiului cel mare din competiție.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce se întâmplă, de fapt, în relația dintre Delia și Liviu de la Mireasa sezonul 9

Cu câteva zile în urmă au apărut numeroase zvonuri despre problemele pe care le-ar avea în cuplu Delia și Liviu, asta după ce fosta concurentă s-a fotografiat singură și a publicat imaginea pe rețelele de socializare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior, Delia și Liviu au povestit cum li s-a schimbat viața după ce au ieșit din competiție, dar și ce planuri de viitor au.

Ce spuneau câștigătorii sezonului 9 Mireasa că vor face cu premiul

În cadrul unui interviu pe care l-au acordat cu ceva vreme în urmă pentru Mireasa: Confesiuni, Delia și Liviu au că o parte din marele premiu va fi folosită pentru achitarea avansului unei case, urmând ca suma rămasă să fie donată unor familii din satul unde locuiește fostul concurent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191