Prefectul de Prahova, Emil Drăgănescu: „Suntem pregătiți pentru intervenții rapide în caz de urgență!”

Prefectul de Prahova, Emil Drăgănescu: „Suntem pregătiți pentru intervenții rapide în caz de urgență!”

Prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunțat într-o postare pe Facebook că, în această dimineață, la ora 8:00, a fost activat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervențiilor, comitet format din reprezentanți ai instituțiilor implicate în gestionarea situațiilor de urgență. Acesta a subliniat că se iau toate măsurile necesare pentru a asigura intervenții prompte în cazul unor situații de urgență.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Mulțumesc conducerii ISU Prahova pentru implicarea profesionistă de care a dat dovadă și de această dată!”, a transmis Drăgănescu, lăudând colaborarea cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totodată, în calitate de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prefectul a emis o dispoziție către managerii spitalelor din județ, cerându-le să verifice stocurile de apă potabilă și să se asigure că generatoarele sunt funcționale. „Suntem pregătiți!”, a concluzionat prefectul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În acest context, Virgiliu Nanu, președintele ales al Consiliului Județean Prahova, a declarat că urmărește atent evoluția fenomenelor meteorologice din județ și menține legătura cu prefectul Drăgănescu pentru a coordona intervențiile locale. „Suntem pregătiți să mobilizăm autoritățile locale pentru intervenție”, a adăugat Nanu.

Totuși, acesta s-a declarat „profund dezamăgit” de lipsa de implicare a actualei conduceri a Consiliului Județean Prahova, care își încheie mandatul la finalul lunii octombrie, acuzându-i că au absentat de la ședințele Comitetului și Centrelor pentru Situații de Urgență, în ciuda gravității fenomenelor din județ.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191