Conducerea trebuie să țină pasul cu echipa

Conducerea trebuie să țină pasul cu echipa

Titlul materialului este de fapt un mesaj pe care liderul din teren, Gicu Grozav, l-a transmis conducerii clubului după jocul cu Hermannstadt Sibiu. Aflați pe val, locul 4 în Superliga și o victorie entuziasmantă cu Sibiul, fotbaliștii Petrolului au simțit nevoia să transmită conducerii că merită să aibă salariile ,,la zi’’, nu numai primele de joc. Răspunsul a venit din partea președintelui Claudiu Tudor cel care a declarat, la fanatik.ro, că evoluțiile jucătorilor sunt premiate cu câte 900 de euro și că restanțele salariale sunt de 3 luni.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Oficialul ploieștenilor a dezvăluit și care sunt salariile fotbaliștilor, cel mai mic fiind de 2500 de euro, iar cel mai mare de 10.000 de euro. Tudor a mai precizat că relația cu turcii e aproape încheiată. Până acum doar au împrumutat clubul cu 270.000 de euro, banii fiind cesionați prin drepturi TV pentru a-i putea recupera, deși au spus că vor investi în club peste 3 milioane de euro.

Gicu Grozav:,,Este bine, este plăcut să fii sus în clasament. Atmosfera în vestiar e bună, ne bucurăm și noi încercăm să ne facem treaba în teren și ne dorim ca și cei din conducere să țină pasul cu noi.(Care este situația dpdv financiar ? N.r.) Asta trebuie să îi întrebați pe cei din conducere, nu vreau să intru în detalii. Știu că se încearcă achitarea salariilor restante, iar noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce trebui să facem în teren”, a declarat ,,căpitanul” Petrolului.

Claudiu Tudor:,, Este o clasare surprinzătoare la problemele pe care le avem. Așa la nivel de lot și la ce se întâmplă în vestiar ca atmosferă, nu este surprinzătoare. Trebuie să le mulțumesc jucătorilor și îi apreciez pentru ceea ce fac. Au mare încredere în noi, știu că muncim ca să rezolvăm problemele. Avem restanțe 3 luni la salarii. Cu primele am reușit să fim la zi. Au prime destul de bune, duble. O primă dublă este 900 de euro acum și mai au de încasat încă 900 de euro la finalul campionatului, în funcție de locul pe care se clasează. La Rapid, Craiova, FCSB au avut câte 900 de euro primele. Banii i-au primit deja. Cu turcii colaborarea e aproape încheiată. Ei nu înțeleg cum de comunitatea locală nu este alături de echipă așa cum se întâmplă la Besiktaș, de exemplu”, a declarat oficialul ploieștean la fanatik.

O variantă ajutătoare de îmbunătățire a situației financiare a clubului poate fi vânzarea de jucători. În acest sens, primul pe listă este portarul Lukas Zima, considerat unul dintre cei mai buni apărători din Superliga. Evoluțiile cehului au atras atenția celor de la FCSB care prin vocea patronului lor, Gigi Becali, vor să-l achiziționeze pe Zima la iarnă. Managerul Mihai Stoica chiar a declarat că în aceste zile va înainta Petrolului o ofertă oficială. ,,În acest moment, nu doar FCSB se interesează de Zima. Discuții mai sunt și cu alte cluburi din străinătate. Pot spune că Zima nu se poate vinde sub 500.000 de euro. El mai are contract cu noi un an și 8 luni. Și e un băiat de caracter, nu vor fi probleme”, a declarat Claudiu Tudor, conform gsp.ro.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191