Alături de Lipă, Răducan și alte personalități

Alături de Lipă, Răducan și alte personalități

Postură onorantă pentru baschelistul lui CSM BBA Petrolul Ploieşti, David Raşoga. Acesta a fost prezent, ieri, la sediul Ministerului Educaţiei, acolo unde s-a semnat un protocol de colaborare între Agenţia Naţională pentru Sport şi Ministerul Educaţiei pentru implementarea Programului Naţional „Campion în Şcoală”! Jucătorul ploieștean a fost invitat alături de David Fometescu ca urmare a medaliei de aur obţinute în 2023 la baschet „3×3” cu prilejul Gimnazadei ISF de la Rio de Janeiro.

Rașoga a făcut parte dintr-o delegaţie sportivă condusă de preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, în care s-au mai regăsit nume mari precum cele ale Andreei Răducan (campioană olimpică la gimnastică artistică), Alinei Dumitru (campioană olimpică la judo), Constantinei Diţă (campioană olimpică la atletism) sau Lăcrămioarei Perijoc (campioană europeană la box). Din partea Federaţiei Române de Baschet au fost prezenţi managerul general Cătălin Burlacu şi antrenorul federal Claudiu Fometescu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Protocolul prevede implicarea unui număr de minimum 47 de campioni ai sportului românesc, retrași din activitatea sportivă, care vor participa în mod activ la activitățile programului, în calitate de „ambasadori ai sportului școlar”. Aceștia vor fi implicați în următoarele activități: lecții de educație fizică și sport, ore de consiliere și orientare, precum și competiții sportive școlare în județele și sectoarele unde au fost desemnați, inspirând elevii și cadrele didactice prin propriul exemplu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191