Prima deplasare este fără presiune

Prima deplasare este fără presiune

Runda a 3-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95 aduce o deplasare complicată pentru CSM BBA Petrolul Ploieşti, care o va întâlni, mâine, de la ora 18:00, pe CSM CSU Oradea. Vicecampioana sezonului trecut a arătat bine în primele meciuri ale toamnei, atât în Europa, cât şi în campionat, culminând cu succesul, la 11 puncte diferență, 72-61, reușit în fief-ul campioanei U-BT Cluj-Napoca.

De partea cealaltă, pentru petroliști este cel de-al doilea meci de campionat, primul soldându-se cu o înfrângere, 57-67 cu Corona Braşov. Contra Oradiei va fi un joc în care CSM Petrolul nu are nimic de pierdut, o înfrângere s-ar încadra în sfera normalului, iar un succes ar fi o mare surpriză, aşa că Vlad Corpodean și colegii săi pot juca fără presiune de această dată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Arbitrii partidei de mâine vor fi Amalia Marchiş (Cluj-Napoca), Lorand Bukuresti (Sovata) şi Vlad Antonio Sandu (Sibiu). Comisar din partea FRB a fost desemnat Lajos Kovago (Oradea). Întâlnirea va putea fi urmărită pe canalul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https:// www. youtube. com/watch?v=85-o6JzBA8Y.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191