Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan! Fosta asistentă TV a fost încătușată și dusă la INML

Mădălina Pamfile, prinsă băută la volan! Fosta asistentă TV a fost încătușată și dusă la INML

Mădălina Pamfile a fost oprită noaptea trecută de oamenii legii. Fosta asistentă TV a fost prinsă băută la volan. Polițiștii au încătușat-o și au dus-o la INML. Cu câteva ore înainte de a fi oprită de poliție, a postat pe Instagram imagini de la o petrecere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Noaptea trecută, Mădălina Pamfile a fost oprită de poliție, asta după cineva a făcut o sesizare la 112 prin care anunță că pe o stradă din Sectorul 1 o femeie conducea haotic. Ulterior, s-a aflat că era vorba de Mădălina Pamfile, care a fost prinsă băută la volan.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML, după ce a fost prinsă băută la volan

Mădălina Pamfile a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,70 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au transmis că fosta asistentă TV se manifesta violent, așa că, au decis să o încătușeze și să o ducă la INML pentru prelevarea de probe biologice, iar oamenii legii spun că au deschis un dosar in rem, fiind acuzată de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei , Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Polițiștii ajunși în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de alcool pur în aerul expirat. Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecția sa, cât și a polițiștilor, s-a procedat la folosirea forței și imobilizarea acesteia. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost deschis dosar penal în care cercetările sunt efectuate in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. 1 Cod penal”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

A postat imagini de la o petrecere noaptea trecută

Cu câteva ore înainte a fi oprită de poliție, Mădălina Pamfile a postat pe Instagram un videoclip de la o petrecere. Până la această oră, nu există un punct de vedere din partea fostei asistente TV, care, în ultimii ani, a devenit o prezență discretă în lumea mondenă, după ce a adus pe lume doi copii și s-a căsătorit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191