Mihai Leu a făcut knockout și cancerul: „Psihicul și credința contează!” Micul secret al căsniciei cu soția italiancă, de care s-a îndrăgostit într-un local

Mihai Leu a făcut knockout și cancerul: „Psihicul și credința contează!” Micul secret al căsniciei cu soția italiancă, de care s-a îndrăgostit într-un local

Mihai Leu (56 de ani), fost campion mondial la box, a revenit la marile competiții de raliuri, la patru luni de la ultima internare. Sportivul de renume internațional ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Click!, despre lupta cu boala, cancer la colon, despre frumoasa lui soție, Anna, pe care o adoră și acum, după 30 de ani de căsnicie, dar și despre imensa pasiune pentru sportul pe patru roți.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mihai Leu a fost internat, din nou, în urmă cu patru luni

Mihai Leu le-a dat mari emoții românilor, în urmă cu patru luni, când a fost din nou internat. Atunci, medicul Irinel Popescu, șeful Centrului de Boli Digestive și transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, cel care, de altfel, se ocupă de zece ani de problemele de sănătate ale sportivului, a explicat că Mihai Leu are în abdomen niște aderențe, după operațiile anterioare pentru boala lui, care dau episoade subocluzive, chiar ocluzive.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Așa e viața, mai palpitantă!”

Cum se simte însă acum? Iată ce spune Mihai Leu, exclusiv pentru Click!, despre starea sa de sănătate: 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Cu sănătatea sunt bine, așa e viața, mai palpitantă, acum este totul în regulă, a fost o problemă, dar sunt iar în formă. Eu cred că toți oamenii trebuie să aibă încredere în ei și să fie convinși că nu există nimic imposibil. Psihicul și credința contează, sunt foarte importante”.

De altfel, Mihai Leu a revenit în competițiile de raliuri. Ieri a participat la Campionatul Naţional de Super Rally, din București, traseul special fiind amenajat în jurul Sălii Palatului: 

„Am revenit în competițiile de raliu, la acest campionat au fost mașini performante, campioni ai României și ai Franței”, ne-a mai spus Mihai Leu.

Secretul căsniciei de peste 30 de ani cu soția italiancă: „Ne potrivim foarte bine!”

Sportivul de performanță se bucură însă și de susținerea frumoasei soții, Anna, în lupta lui cu această boală grea, cu care a fost diagnosticat în urmă cu zece ani:

„Este alături de mine și a fost mereu. Anna este italiancă, mulți mă întreabă de ce nu m-am căsătorit cu o româncă. Însă, nu contează naționalitatea, contează compatibilitatea, iar noi ne potrivim foarte bine, amândoi suntem Vărsători, ca zodie.

Nu ne-am mutat la ea, în Italia, e dintr-un oraș de lângă Veneția, a venit însă ea aici. S-a obișnuit, se simte foarte bine, chiar zice: „La noi, acasă, la Hunedoara”, și cu asta spune tot”, ni s-a mai confesat Mihai Leu, exclusiv pentru Click!

Răsfățat cu daruri, de ziua lui de naștere

La împlinirea vârstei de 56  de ani, Mihai Leu a primit mai multe daruri, care i-au bucurat sufletul: o sabie de samurai, de la Președintele Federației Internaționale de Kempo, Amato  Zaharia, prima lui pereche de mănuși de portar, chiar de la Helmut Duckadam, și o palincă, din 2006, un echipament complet de sport, de la bunul său prieten Mihai Covaliu, un tricou de fotbal, cu numele său, de la Adrian Iie, zis Cobra, dar și două torturi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191