Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO

Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO

Lora și Ionuț Ghenu au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu ieri după nouă ani de relație și la mai bine de două săptămâni distanță de când au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Au organizat un eveniment spectaculos și, evident, senzația serii a fost tortul, care a avut patru etaje.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lora și Ionuț Ghenu au avut parte de o nuntă ca-n povești. Cei doi au trăit, din nou, mari emoții, căci și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Au avut 340 de invitați la evenimentul care se anunța unul spectaculos.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a arătat tortul de la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu au sărbătorit alături de familie și oamenii dragi că s-au căsătorit. Totul a fost la superlativ, începând de la cum a fost decorată sala, aranjamentele florale și, evident, cel mai așteptat moment al serii a fost atunci când a fost adus tortul, care a avut patru etaje și a arătat spectaculos.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

A fost decorat cu trandafiri albi și roz. Tortul a fost adus pe muzica Vioricăi de la Clejani, care a pregătit un moment special în cinstea mirilor.

Cei doi au avut mari emoții în timpul slujbei

După ce și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, Lora și Ionuț Ghenu au ieșit zâmbitori și ținându-se de mână. Cei doi au declarat că au avut mari emoții, iar Ionuț Ghenu s-a abținut cu greu să nu plângă în biserică.

Artista și soțul ei plănuiesc să plece și într-o scurtă vacanță după nuntă, în Tenerife, acolo unde ea urmează să filmeze două videoclipuri și se gândesc că vor pleca în luna de miere la anul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191