Când se încălzește din nou vremea. Anunțul făcut de ANM

Când se încălzește din nou vremea. Anunțul făcut de ANM

A fost emisă o avertizare cod galben valabilă până mâine dimineață. Vor fi ploi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, începând de marți, temperaturile vor începe să crească treptat, însă vremea se va răci, din nou, fiind anticipate ploi începând de miercuri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului

Potrivit ANM, în Dobrogea, nordul și nord-estul Munteniei, vestul, centrul și sudul Moldovei și sud-estul extrem al Transilvaniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, izolat însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cantitățile de apă vor fi local de l/mp și izolat de peste l/mp. „Va mai ploua astăzi și în această noapte, în special în jumătatea de est a teritoriului. Acolo s-au acumulat deja cantități pe alocuri de peste 30 de l/mp. Astăzi, așteptăm adverse în Moldova, Dobrogea la munte, în cea mai mare parte a Transilvaniei și Maramureșului și pe arii restrânse în rest. Iar în regiunile estice și sud estice ne așteptăm la cantități de apă mai semnate”, a meteorologul Iris Răducanu, potrivit  

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cum va fi vremea în București

Vremea se va răci în București, duminică, și trecător va ploua slab, conform prognozei publicate de Administrația Națională de Meteorologie, , în intervalul 6 octombrie, ora 10:00 – 7 octombrie, ora 08:00, temperaturile vor scădea în Capitală față de ziua precedentă iar cerul va avea înnorări, şi, trecător va ploua slab.

De când se încălzește vremea 

„Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în vest și 24 de grade în sud- estul teritoriului. Mâine, ne așteptăm la temperaturi apropiate de normalul țării, cuprinse între 14 grade în estul Transilvaniei și până la 22 -23 în sudul teritoriului. De marți, vremea începe ușor să se încălzească, dar de miercuri, mai ales în regiunile vestice, vom avea parte din nou de ploi”, a adăugat Răducanu.

Vremea între 7 – 14 octombrie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea de nord-vest a țării.

Temperaturi în perioada 14 – 21 octombrie 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ce temperaturi vor fi în perioada 21 – 28 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191