“Harmony” în familie!

“Harmony” în familie!

Armonie în familie! Așa poate fi descrisă cursa principală desfășurată, duminică, pe Hipodromul Ploiești. Alergarea-vedetă, Premiul Cailor de 2 ani „Regele Carol I”, întrecere ce a desemnat şeful de generaţie al cailor de 2 ani, a oferit un final spectaculos, în care iepele Harmony şi Daiana s-au luptat pentru victorie până pe ultimii metri. S-a impus, la limită, Harmony, condusă de Ion Costeanu (proprietar Manox Therm)!

Festivitatea de premiere a cursei a fost oficiată, în mod inedit, de două familii alese aleator din tribună: familia Preda (Oana, Viorel, Rareş şi Dragoş) şi Nicolae (Antonia şi Sofia Ioana). Atractivă a fost şi cursa a doua a zilei, Premiul Agriculturii, în care armăsarul Vento Sti (driver şi proprietar Ionuţ Dumitru) a câştigat graţie unui finish mai bun în duelul cu General de Bry (driver Adrian Marciu).

Premierea a fost oficiată de Gabriela Rădulescu, director al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova. În celelalte două curse ale zilei s-au impus Raysa (driver Marian Costache, proprietar Bogdan Tronaru) – Premiul de toamnă Supermarket la Cocoş şi Kzarevitch (driver Ion Costeanu, proprietar George Stanciu) – Premiul Supermarket la Cocoş – Braşov în viitor.

Reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Prahova au fost prezenţi pe hipodrom şi de data aceasta oferindu-le celor interesaţi informaţii din zona lor de activitate. Acţiunea a fost parte a proiectului „Descoperă puterea din tine”, program de interes naţional în domeniul prevenirii şi asistenţei medicale, psihologice şi sociale a consumului de droguri, finanţat de Agenţia Naţională Antidrog. Următoarea reuniune hipică oficială este programată duminică, 20 octombrie, atunci când se vor ţine Premiul Arcul de Triumf şi Premiul Hambletonian.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191