Triplu succes prahovean pe semicercul orădean

Triplu succes prahovean pe semicercul orădean

Echipele de handbal și baschet feminin ale Clubului Sportiv Județean Prahova au jucat la Oradea și au făcut-o cu succes. Mai întâi, pe parchetul sălii Universității din Oradea a intrat formația antrenată de Adrian Chiruț și Robert Comendant care s-a impus, 31-21, în fața lui CSU Oradea. Apoi, a venit rândul baschetbalistelor antrenate de Loredana Ion și Corina Savu să joace împotriva orădencelor. Acestea s-au impus în ambele meciuri, sâmbătă, 71-58, iar duminică, 70-52, în condițiile în care trupa gazdă joacă de trei ani în Liga 1(n.r. Divizia B a baschetului feminin) în timp ce formația prahoveană este “nou-născută” și, după cum s-a văzut, “botezul” a ieșit foarte bine.

Nu foarte bine a fost startul handbalistelor prahovence contra bihorencelor. Timp de aproximativ 20 de minute, Carmen Stoleru și colegele sale au fost surprinse de ambiția și viteza de joc a studentelor. Acestea au cedat, până la urmă, în fața experienței și a valorii oaspetelor care au câștigat la zece goluri diferență. și au trecut la conducerea partidei până la ultima “strigare” a sirenei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru Prahova au jucat: Paraschiv(4 mingi salvate din 14 aruncări), Ivașcu(6/14) – Alexandru 6 goluri, Petre 6, Sava 5, A. Berbece 4, B. Berbece 2, Krsnik 2, Beșleagă 2, Dumitrașcu 2, Stoleru 1, Cîrjan 1.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ivașcu:’’A fost un meci pe care l-am inceput cam prost. Asta a tinut de concentrarea noastra, dar usor-usor, treptat, ne-am facut treaba cat am putut de bine. Personal, nu sunt multumita de cum am jucat, mai am de lucrat la diferite procedee, dar ma bucur ca am putut sa ajut, cat de cat, echipa”.

Petre:’’A fost un meci mai greu decat arata scorul, dar am reusit sa ne revenim, am stabilit o diferenta intre noi si ele si am castigat intr-un final.(Ai o viclenie, astepti greseala adversarului… nr.) Da, incerc sa anticipez miscarile adversarelor si in acest meci mi-a iesit de cateva ori.”

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Comendant:’’In fata unor adversare mai tinere, lipsite de experienta, este dificil sa mobilizezi echipa. Avand in vedere obiectivul propus, promovarea, trebuia sa aratam mai multa maturitate si sa nu intram in jocul lor. Adversarele au avut viteza de joc, ne-au pus probleme, dar este bine ca am dus jocul la capat si am castigat”.

CSJ Prahova a câștigat și datorită acestui succes a revenit pe locul 1 în Seria A, cu 9 puncte. Etapa viitoare, sâmbătă, 12 octombrie, gruparea prahoveană se poate desprinde în ierarhia Diviziei A dacă câștigă derbiul, de pe teren propriu, cu Sepsi Sf.-Gheorghe, locul 2 și același număr de puncte.

Patru puncte are în clasament și echipa de baschet feminin a clubului susținut de CJ Prahova. Conform baschet.ro, în cele două jocuri s-au remarcat Agnes Zane și Ioana Istrătescu. Agnes a fost cea mai eficientă jucătoare a primei runde. Ea a contribuit cu două double-double-uri în victoriile cu CSU Oradea, adunând 26 de puncte, 18 recuperări și 6 pase decisive în etapa 1A, respectiv 12 puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive în etapa 1B, pentru un total de 61 de unități la eficiență.

Ioana se regăsește printre primele patru marcatoare la debutul Ligii 1 deoarece în partidele cu Oradea ea a avut linii statistice de 23 de puncte și 3 recuperări, respectiv 17 puncte și 6 recuperări. Etapa viitoare, baschetbalistele Prahovei vor juca, sâmbătă, 19 octombrie, pe teren propriu, cu CSU Poli Timișoara. Echipa prahoveană are următoarea componență pentru acest sezon: Pușcașu Anisia, Pirvan Cătălina, Dulhaz Andrada, Savu Ioana, Dumitru Andreea, Belhamra Natalia, Zane Agnes, Munteanu Karina, Iordăchescu Daria, Dănilă Nazli, Grigore Cristina, ⁠Tănase Daria, Sandu Olivia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191