Kopic îl apreciază pe Mihnea Rădulescu

Kopic îl apreciază pe Mihnea Rădulescu

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a urmărit la partida Petrolul – U Cluj, meci din Liga de Tineret. Croatul a fost prezent la Brazi împreună cu soția sa pentru a fi alături de fiul lor, Vito Kopic, atacant la formația clujeană. Kopic jr. i-a răsplătit pe părinți cu o triplă, fotbalistul de 17 ani fiind artizanul victoriei echipei sale. După joc, Kopic a răspuns cu amabilitate la întrebările ziariștilor aceștia fiind interesați dacă, într-adevăr, Dinamo este interesată de petrolistul Mihnea Rădulescu.

Zeljko Kopic:’’(Este adevarat ca Dinamo este interesata de Mihnea Radulescu, de la Petrolul? N.r.) Cu siguranta, Radulescu este unul dintre tinerii cei mai talentati care joaca, in acest sezon, in campionat. El a aratat in numeroase meciuri ca este capabil sa faca lucruri mari, dar la acest moment este jucatorul Petrolului si vedem ce va fi pe viitor. (Va face Dinamo o oferta Petrolului pentru Radulescu? n.r.) Aceasta intrebare nu trebuie sa mi-o adresati, ca antrenor nu pot sa raspund la chestiuni financiare”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Rădulescu este golgeterul Petrolului iar acest statut l-a determinat pe selecționerul naționalei de tineret a României să-l convoace. Fotbalistul de 19 ani face parte din lotul României U21, pentru ultimele 2 meciuri din campania de calificări pentru Campionatul European U21:
• 11 octombrie: Muntenegru – România
• ⁠15 octombrie: România – Elveția

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un alt petrolist prezent sub tricolor este Alin Boțogan aflat în lotul României U20. Boțogan va avea parte de un meci în Elite League și un joc amical:
• 10 octombrie: Cehia – România
• ⁠14 octombrie: România – Elveția

Petrolul a pierdut, 2-4, cu U, golurile echipei antrenate de Cristi Burlacu fiind marcate de Cristea și Badea. Primul a fost marcat de la peste 50 de metri! Cristea a trimis mingea în careu, aceasta a bătut gazonul și s-a dus în plasă depășindu-l pe portarul clujean! Și golul lui Badea a fost intr-un fel deoarece balonul șutat de el a rupt plasa porții adverse!

Cu ocazia acestui joc, fostul mare portar Gică Liliac a avut plăcerea să-l revadă pe unul dintre foștii săi elevi, Filip Lăzăreanu, aflat acum în postura de antrenor cu portarii la echipa ardeleană. Un alt ardelean trecut pe la Petrolul(sezonul 87/88) a fost Cornel Talnar. Acesta a venit la joc pentru a-l urmări pe fiul său, antrenor la tineretul clujean.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191