Ce a postat Andrei de la Insula iubirii, după ce Cristina a confirmat că și-au mai acordat o șansă. Imaginile cu care și-a surprins urmăritorii / FOTO

Ce a postat Andrei de la Insula iubirii, după ce Cristina a confirmat că și-au mai acordat o șansă. Imaginile cu care și-a surprins urmăritorii / FOTO

Andrei și Cristina de la Insula iubirii au plecat separat în finală, au divorțat când au ajuns în România, s-au împăcat și s-au despărțit din nou. Cei doi par că au revenit la sentimente mai bune, căci și-au mai acordat o șansă. Au fost împreună la munte, iar mai apoi Cristina a confirmat împăcarea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce au divorțat și au ajuns să locuiască separat, Andrei și Cristina de la Insula iubirii și-au mai acordat o șansă. Cei doi s-au împăcat din nou, aspect pe care l-a confirmat fosta concurentă. Și Andrei a dat de înțeles că este din nou împreună cu fosta lui soție, după ce a postat pe Facebook mai multe imagini de cuplu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imaginile pe care Andrei de la Insula iubirii le-a postat, după ce Cristina a confirmat că s-au împăcat

La câteva zile după ce Cristina a confirmat împăcarea cu Andrei, și fostul concurent a făcut un gest care arată că, într-adevăr, și-au mai acordat o șansă. Pe Facebook, acolo unde a păstrat la profil și numele fostei lui soții, a postat imagini cu Cristina de când erau concurenți la Mireasă pentru fiul meu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Andrei a mai postat și alte imagini cu iubita lui din prezent, dar și alături de mama Cristinei, cu care s-a și certat după ce s-a terminat emisiunea.

Cristina spune că s-ar fi schimbat multe în ceea ce-l privește pe Andrei într-o lună

Atunci când a postat imagini din același loc cu Andrei, Cristina a fost întrebată dacă este sigură că este cea mai bună variantă să revină la fostul ei soț. A spus că s-au schimbat deja multe într-o lună și chiar dacă viitorul relației este incert, pe moment, Andrei este cel care îi aduce liniștea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191