Derbiul play-out-ului în ultima zi a lui martie

Derbiul play-out-ului în ultima zi a lui martie

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul următoarelor două etape din play-out-ul Superligii. Astfel, derbiul dintre Craiova 1948 și Petrolul 52 Ploiești, echipele situate pe locurile 7 și 8 în clasament, se va disputa vineri, 31 martie, de la ora 21.00, pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie. Apoi, „lupii” vor reveni pe „Ilie Oană” pentru confruntarea cu deținătoarea „lanternei roșii”, CS Mioveni, programată să se dispute luni, 10 aprilie, oră de start 17.30.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Chiar dacă mai sunt doar 8 etape antrenorul Florin Pîrvu susține că drumul este foarte lung în play-out:’’Echipa este in crestere, am inceput bine, dar drumul este foarte lung, play-out-ul este foarte greu, echipele sunt sensibil egale, se joaca pe muchie de cutit si cu meciuri foarte, foarte disputate. Dupa cateva zile de pauza, reluam antrenamentele si pregatim foarte bine meciul de la Craiova”, a declarat Pîrvu după startul victorios în play-out.

Lotul Petrolului revine astăzi la antrenamente după trei zile de pauză. Conform principalului Pîrvu echipa va face un mini-cantonament la Bucuresti unde sunt stabilite și două meciuri amicale, cu Metaloglobus și cu Dinamo București. La aceste acțiuni staff-ul tehnic nui beneficiază de fundașul Vali Țicu și de mijlocașul Mario Bratu care sunt prezenți la acțiunile loturilor naționale ,,U21” respectiv ,,U20”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Și un oficial al clubului ploieștean are parte de o acțiune deosebită. Directorul executiv al Petrolului, Sevastian Botnari, se află într-o vizită de lucru în Italia, la Academia Internazionale Milano, alături de reprezentanți ai unor cluburi de renume din Europa, precum Ajax Amsterdam, Liverpool, Olympiakos Pireu, PSV Eindhoven, Glasgow Rangers, Red Bull Salzburg, Real Sociedad, Rapid Viena, Steaua Roșie Belgrad, Sporting Lisabona sau Tottenham Hotspur.

„Este o vizită dedicată membrilor ECA Europe, un schimb de experiență și, în același timp, un bun prilej pentru consolidarea relațiilor, în vederea unei colaborări mult mai ample. Va fi un seminar extrem de interesant, de constructiv, pentru că vom avea posibilitatea să vedem modul profesionist în care este organizat un club precum Inter, în special la nivelul sectorului său juvenil. Lucruri pe care, de ce nu, sperăm să le putem implementa și noi, în timp, la Ploiești”, a precizat Sevastian Botnari pentru fcpetrolul.ro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191