A doua explozie uriașă de la Crevedia, filmată de reporterii Observator. Pompierii, îngroziți, au fugit pentru a scăpa cu viață

A doua explozie uriașă de la Crevedia, filmată de reporterii Observator. Pompierii, îngroziți, au fugit pentru a scăpa cu viață

Zeci de pompieri au fost la un pas de moarte la Crevedia. La nici două ore de la prima explozie, o altă deflagrație monstruoasă a zguduit localitatea. O minge de foc a luminat cerul, urmată de un zgomot asurzitor și o undă de șoc. Cameramanii Observator au surprins explozia în timp ce filmau intervenția pompierilor.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cu toate că echipajele ISU a fost prevăzătoare și au trimis la fața locului mai mulți roboți care să se apropie de zona incendiului, suflul exploziei a rănit totuși 26 de pompieri. Aceștia se alături celor 7 civili răniți în prima deflagrație. Cu toții au fost adușo la spitalele Bagdasar, Universitar și Floreasca din Capitală. Raed Arafat nu exclude posibilitatea ca unele dintre victime să fie trimise în străinătate.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

O explozie puternică a avut loc sâmbătă seara la o stație GPL din Crevedia, județul Dâmbovița. Primele informații arată că sunt zeci de victime, iar una dintre ele a decedat. Deflagrația a afectat și câteva case din apropierea stației GPL (gaz petrolier lichefiat). Având în vedere numărul mare de persoane rănute a fost activat Planul Roșu de Intervenție. O a doua explozie puternică, în care au fost răniți grav 26 de pompieri, s-a produs în jurul orei 21:00, la nici două ore de la deflagrația inițială. Ciuperca de fum și foc s-a ridicat la zeci de metri în aer.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raed Arafat susține că există riscul unei noi explozii, motiv pentru care au fost aduși roboți speciali pentru stingerea incendiilor. de oameni din Crevedia au fost evacuați, iar perimetrul de intervenție are un kilometru. Zona a fost împânzită de forțe de ordine și pompieri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191