A fost stabilita cauza mortii manelistului Tony de la Ploiesti. Vezi aici rezultatul necropsiei

A fost stabilita cauza mortii manelistului Tony de la Ploiesti. Vezi aici rezultatul necropsiei

Tony de la Ploiesti este soferul care a decedat, azi noapte, la spital, dupa ce politistii l-au dus pentru recoltarea de mostre biologice.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

La scurt timp dupa ce a ajuns la unitatea medicala, barbatul in varsta de 31 de ani a intrat in stop cardio-respirator, medicii nemaiputand face nimic pentru a-l salva.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Potrivit ultimelor informatii, medicii legisti au efectuat necropsia victimei, astfel fiind stabilita cauza decesului. Se pare ca barbatul avea probleme cardiace.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Iata ce spune Politia:

„În cursul zilei de astăzi, 23 mai a.c., a fost efectuată necropsia bărbatului de 31 de ani, iar rezultatul acesteia a arătat faptul că moartea a fost neviolentă și a fost cauzată de o insuficiență cardiorespiratorie acută pe fondul unei cardiomiopatii hipertrofice.

Astfel, nu au fost constatate leziuni traumatice care să aibă legătură de cauzalitate cu decesul.”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191