A murit angajatul ranit grav in incendiul de la Brazi. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

A murit angajatul ranit grav in incendiul de la Brazi. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Angajatul de la rafinaria Petrobrazi care a suferit arsuri de gradul III si IV pe 72% din suprafata corporala a murit la spital.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Barbatul, in varsta de 59 de ani, a fost victima incendiului care a izbucnit in interiorul rafinariei, pe 1 mai.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Rafinaria nu a facut publice detalii despre cauza incendiului, singurul comunicat transmis fiind unul scurt si evaziv, in care s-a minimalizat gravitatea tragediei.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

In ciuda eforturilor medicilor, angajatul in varsta de 59 de ani a decedat la o zi dupa producerea incendiului, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde fusese transportat cu elicopterul SMURD.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand ca oamenii legii sa stabileasca cine se face vinovat de producerea tragediei.

Totodata, exista un prim dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Reamintim ca in aceasta perioada au loc lucrari de mentenanta la rafinaria Petrobrazi, riscul producerii de accidente grave in timpul acestui proces fiind unul ridicat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191