A murit Silvio Berlusconi! Fostul premier italian avea 86 de ani

A murit Silvio Berlusconi! Fostul premier italian avea 86 de ani

Silvio Berlusconi a murit luni la vârsta de 86 de ani în Spitalul San Raffaele din Milano, unde fusese internat vinerea trecută. Fostul om de afaceri și premier italian suferea de leucemie.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Familia fostului premier italian s-a adunat luni dimineață la Spitalul San Raffaele din Milano, după o a treia „noapte liniștită” petrecută de Berlusconi de la internarea sa, scrie agenția de presă ANSA.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Silvio Berlusconi a fost internat vinerea trecută pentru un „control programat” din cauza leucemiei cronice de care suferea de ceva timp.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Starea sa de sănătate s-a deteriorat în ultimii ani. La sfârşitul anului 2020 a avut COVID-19 şi pneumonie, în timp ce în anii anteriori a trebuit să fie internat pentru o infecţie a tractului urinar și în 2016 a suferit o operaţie la inimă.

Berlusconi a exercitat funcţia de prim-ministru de trei ori, la intervale diferite, între 1994 şi 2011. De asemenea, fostul lider politic italian s-a confruntat cu numeroase scandaluri, mai ales în legătură cu celebrele sale petreceri „bunga bunga”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191