A murit unul dintre membrii trupei Proconsul. Era internat în spital cu septicemie

A murit unul dintre membrii trupei Proconsul. Era internat în spital cu septicemie

Un important artist al României și-a pierdut, astăzi, viața. Este vorba despre fostul toboșar al trupei Proconsul, Răzvan Gorcinski. Acesta se afla, ieri, în stare gravă la spital, în urma unei septicemii.  

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Din păcate, Răzvan, prietenul și fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după ani de călătorii și miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!„, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a formației Proconsul.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Mesajul dureros al soției artistului

Și soția lui Răzvan Gorcinski a confirmat moartea lui, printr-o postare dureroasă și emoționantă pe o rețea de socializare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Iubirea mea, soțul meu tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, ă lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de ră e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viața noastră frumoasă și fericită!”, este mesajul dureros postat pe Facebook de către soția toboșarului.

Ieri era în stare critică în spital

O apropiată a artistului anunțase, ieri, pe Facebook, faptul că artistul se afla în stare critică în spital, din cauza unei septicemii.

Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul sau plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, Florența Marin, o amică a artistului. 

Care a fost ultimul mesaj al artistului postat pe Facebook

Ultimul mesaj al artistului, postat pe o rețea de socializare, nu a fost tocmai unul fericit. Acesta și-a anunțat retragerea din trupa Proconsul. „Am încetat colaborarea cu formația Proconsul. Deși trăim sub același cer, avem orizonturi diferite”, aceasta este ultima postare, pe Facebook, a lui Răzvan Gorcinski, făcută pe 27 iulie. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191