A revenit in handbalul ploiestean dupa aproape un deceniu

A revenit in handbalul ploiestean dupa aproape un deceniu

Aproape un deceniu a trecut de cand handbalista Cristiana Nica juca pentru CSM Ploiesti. O facea in Liga Nationala, iar acum a revenit in orasul lui Caragiale pentru a juca, din nou, la cel mai inalt nivel, insa de data aceasta cu Activ Prahova Ploiesti care vrea sa promoveze in prima liga. Jucatoare cu experienta in Liga Florilor, Nica se afla impreuna cu colegele sale la Ramnicu Valcea acolo unde efectueaza un cantonament de pregatire.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Cristiana a fost adusa pentru a oferi valoare si experienta ea fiind o handbalista care poate juca pe mai multe posturi, insa pozitia ei de baza este cea de extrema dreapta. Pe acest post principalul Dragos Dobrescu s-a bazat anul trecut pe Catalina Sava si junioara Daria Gradisteanu, asta dupa ce o alta handbalista cu experienta, Adina Panaite, a incheiat sezonul din cauza unei accidentari grave.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Nica a evoluat pentru Ploiesti in perioada 2006-2013 dupa care a bifat mai multe echipe, precum Unirea Slobozia, Cetate Deva, HC Zalau, aici se poate vorbi de o performanta deoarece a rezistat ani de zile sub indrumarea lui Gheorghe Tadici, si SCM Craiova. In alta ordine de idei, senioarele se vor afla in cantonamentul din Zavoi pana pe 12 ianuarie, urmand sa dispute si jocuri amicale cu lotul national de tineret al Romaniei. Sursa:csactiv prahovaploiesti.ro

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191