,,A sosit momentul sa coordonezi apararea Petrolului din rai.”

,,A sosit momentul sa coordonezi apararea Petrolului din rai.”

Emoția din titlu aparține lui Butufei jr. cel care a ținut să-și exprime în câteva rânduri durerea pricinuită de dispariția tatălui său, Petre Butufei. ,,Fundașul cu șapte inimi” așa cum era apreciat Butufei de fanii Petrolului a murit, astăzi, la vârsta de 68 de ani. ,,Ai fost un luptator de cand te-ai nascut si pana in ultima clipa. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat si pentru ce ai facut pentru noi, insa acum a sosit momentul sa coordonezi apararea Petrolului din rai. Rămas bun, tata!”, a fost mesajul lui Vladimir Butufei după trecerea în neființă a tatălui său.

,,Ne-a părăsit un simbol al Petrolului, un adevărat fundaș de fier, un căpitan recunoscut, un om care și-a pus, aproape toată cariera, în slujba galben-albaștrilor”, a scris și site-ul oficial al clubului pe care l-a iubit până la sfârșit. Născut pe 29 iunie 1955, la Provița de Sus, Petrică Butufei a debutat pentru Petrolul pe 22 august 1976, evoluând, neîntrerupt, timp de 11 stagiuni, pentru echipa petrolistă.

A contabilizat 338 de prezențe oficiale (158 în Divizia A, 162 în Divizia B și 18 în Cupa României) și 13 goluri marcate (10 în Divizia A, 2 în Divizia B și 1 în Cupa României). În 1987 a mers la Flacăra Moreni, iar după încheierea carierei de jucător a îmbrățișat-o pe cea de antrenor, ani buni activând în cadrul Centrului de Copii și juniori al clubului nostru. Petre Butufei a fost antrenor si observator în cadrul corpului de observatori ai Asociației Județene de Fotbal Prahova.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Odihnește-te în pace, Petrică Butufei! Condoleanțe familiei îndoliate!

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Sursa foto: Răzvan Frățilă/Petrolul Ploiesti, Istorie și Tradiție, volumul IV

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191