Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că soția avocatului este însărcinată / VIDEO

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că soția avocatului este însărcinată / VIDEO

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară! Soția lui, Ramona Păuleanu, este însărcinată în trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urmă cu două luni că partenera de viață a avocatului este gravidă. Iată ce declarații au făcut ei la Acces Direct!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Adrian Cuculis, unul dintre cei mai buni avocați din România, radiază de fericire în aceste momente și asta pentru că partenera lui de viață este însărcinată pentru a treia oară. Avocatul va deveni, din nou, tată! Mirela Vaida și-a dat seama de mult de sarcina Ramonei Păuleanu.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară. Soția lui este însărcinată

Mirela Vaida a început ediția de astăzi de la Acces Direct c o veste frumoasă, aceea că Adrian Cuculis va deveni tată pentru a treia oară. Vedeta a aflat din presă, însă ea și-a dat seama în urmă cu două luni.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Prezentatoarea TV l-a felicitat pe avocat în direct și i-a făcut câteva urări de bine atât lui, cât și partenerei lui de viață.

Adrian Cuculis a ținut să precizeze faptul că Mirela Vaida are un nas foarte fin, căci ea și-a dat seama că soția lui este gravidă din urmă cu două luni, adică în momentul în care ea avea o lună de sarcină.

Mirela Vaida l-a întrebat pe avocat ce sex are copilul

Mirela Vaida l-a întrebat pe Adrian Cuculis ce sex are copilul, însă acesta nu a vrut să spună. Mai mult decât atât, avocatul a declarat că vestea că soția lui e gravidă a fost dată printr-o greșeală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191