Accident cu trei mașini, în Otopeni: Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti

Accident cu trei mașini, în Otopeni: Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti

Patru persoane au fost rănite joi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în Otopeni, circulaţia rutieră fiind restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti. ”Pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti, localitatea Otopeni, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme”, ​anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Din primele informaţii, sunt 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti, valorile de trafic fiind ridicate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191