Accident cu trei mașini, în Otopeni: Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti

Accident cu trei mașini, în Otopeni: Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti

Patru persoane au fost rănite joi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în Otopeni, circulaţia rutieră fiind restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti. ”Pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti, localitatea Otopeni, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme”, ​anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Din primele informaţii, sunt 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti, valorile de trafic fiind ridicate.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191