Accident cumplit pe „Şoseaua Morţii”, în Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina lui s-a făcut zob, într-o depăşire imprudentă

Accident cumplit pe „Şoseaua Morţii”, în Iaşi. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce maşina lui s-a făcut zob, într-o depăşire imprudentă

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism ar fi făcut o depăşire imprudentă, apoi a intrat în coliziune cu alte două maşini. Şoferul de 60 ani care a efectuat defectuos manevra de depăşire a murit, în timp ce doi bărbaţi de 64 de ani, respectiv 54 de ani au fost răniţi grav, fiind duşi la spitale din Iaşi.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

La faţa locului au fost trimise o autospecială de intervenţie şi descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute, coloana de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri. Poliţiştii rutieri au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Pe drumul dintre Iaşi şi Podu Iloaiei au loc frecvent accidente grave, porţiunea respectivă fiind cunoscută şi sub numele de Şoseaua Morţii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191