Accident mortal, pe șantierul autostrăzii A7. Un muncitor a căzut în gol de la 8 metri

Accident mortal, pe șantierul autostrăzii A7. Un muncitor a căzut în gol de la 8 metri

Un accident mortal a avut loc pe șantierul autostrăzii A7. Un muncitor a căzut în gol de la 8 metri. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Un bărbat care lucra pe şantierul autostrăzii A7, pe raza comunei Dumbrava, a murit după ce a căzut de la aproximativ opt metri, în acest caz fiind întocmit un dosar penal, a informat, joi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un șantier dintre autostrăzile A 3 și A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconștient.

 

Din verificări, a reieșit faptul că bărbatul de 63 de ani, din București, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii.

 

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Despre producerea evenimentului au fost informați inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191