Acțiune cu forțe mărite a Poliției, în Ploieşti şi localitățile învecinate

Acțiune cu forțe mărite a Poliției, în Ploieşti şi localitățile învecinate

ACȚIUNI CU FORȚE MĂRITE ÎN MAI MULTE ZONE DIN JUDEȚ

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ieri, 24 iulie a.c., în mai multe intervale orare, în municipiul Ploiești, în zona centrală, respectiv în cartierul Boldescu, în orașele Boldești Scăeni și Urlați, precum și pe drumurile naționale din județ, în mai multe localități au fost organizate acțiuni cu forțe mărite, la care au participat peste 80 de efective.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Astfel, polițiști de la Ordine Publică, Rutieră, Investigații Criminale, Investigare a Criminalității Economice, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Protecția Animalelor, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, în vederea descurajării elementelor infracționale, pentru combaterea fenomenelor cu impact stradal, dar și pe linie rutieră, pentru combaterea conducerii de autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Astfel, au fost legitimate aproximativ 400 de persoane, 325 de autovehicule au fost verificate și 15 societăți comerciale au fost controlate.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea la regimul rutier, fiind aplicate sancțiuni, de asemenea, și conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Au fost efectuate 5 controale corporale și 8 controale ale bagajelor.

Valoarea totală a sancțiunilor depășește 47.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere, 3 dintre ele pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 4 certificate de înmatriculare.

În urma activităților desfășurate în municipiul Ploiești a fost constatată și o infracțiune.

Exemplu:

În jurul orei 18.00, cu ocazia activităților desfășurate în parcul Ion Luca Caragiale din municipiu, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător.

Bărbatul din Ploiești a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul, fără drept, de obiecte periculoase.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191