Activ are parte de cel mai tare test

Activ are parte de cel mai tare test

Handbalistele senioare de la Activ Prahova Ploiești au parte de cel mai tare test în această perioadă de pauză competițională prilejuită de participarea echipei naționale la Campionatul European. Mara Arvatu și colegele sale vor juca, mâine după-amiază, cu liderul din Liga Florilor, SCM Gloria Buzău. Partida va avea loc pe terenul formației buzoiene care deține supremația în prima ligă fiind la două puncte distanță, în clasament, față de următoarea clasată, CSM București.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Formația antrenată de Dragoș Dobrescu, Robert Comendant și Alina Dumitru, s-a călit în această pauză competițională numai cu echipe superioare. Recent, trupa prahoveană a avut două jocuri-test la CSM Galați respectiv Dunărea Brăila, ambele grupări fiind prezente în Liga Florilor. Cu Galațiul s-a jucat trei reprize, iar cu Brăila disputa a avut o desfășurare normală, formația ploieșteană pierzând la doar trei goluri.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Principalul Dobrescu spune că este mult de lucrat și cel mai bine o faci cu adversarii tari, superiori:,, Am avut doua jocuri de pregatire bune, sunt mulțumit de fete, dar mai este mult de lucrat la partea de finalizare unde sunt probleme. Vrem sa ridicam procentajul la acest capitol si cred ca vom reusi pana la meciurile importante din campionat. Testul cu liderul primei ligi va fi și mai puternic, dar ne prinde bine deoarece nu mereu ai ocazia sa te antrenezi cu cel mai bun adversar la acest moment.”

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Antrenorul Dobrescu a fost un obișnuit al loturilor naționale astfel că a lucrat, în afară de Cristina Neagu și Crina Pintea, cu toate handbalistele tricolore, mai mult sau mai puțin, prezente la Euro. Dobrescu a spus că pentru România orice rău, jucătoare nevaccinate sau accidentate, a fost spre binele celorlalte:,,Sunt multe absente, dar au aparut noile talente. Nu e putin lucru sa debutezi cu o selectionata precum Franta. Cele tinere au o ocazie mare sa arate ce pot mai ales ca au si jucat. Ele nu au nimic de pierdut, dar poate pentru Neagu si Pintea e ultimul Euro astfel ca cele doua trebuie sa le stranga pe celelalte si impreuna sa-si ofere un loc cat mai sus in clasamentul final. Imi doresc ca in cele trei meciuri să prindă de fiecare dată o zi bună. Romania trebuie sa construiasca o altă echipă, dar este foarte important ca jucatoarele sa aibe meciuri, sa evolueze constant, iar aceasta situatie iti da posibilitatea sa pregatesti un ciclu olimpic.”

Naționala antrenată de Florentin Pera și Bogdan Burcea și-a aflat adversarele din Runda Principală,Grupa a 2-a. România înfruntă Spania, pe 11 noiembrie, de la ora 21.30, apoi, pe 15 noiembrie, de la ora 19.00, va juca cu Muntenegru, iar a doua zi, pe 16 noiembrie, de la ora 16.30, va înfrunta Germania. În schimb, Activ Prahova-Ploiești va reveni în campionat pe 19 noiembrie, în Sala Olimpia, când este programat jocul oficial cu ACS Sc. 181 SSP București.