Activ Prahova a trecut Dunărea!

Activ Prahova a trecut Dunărea!

Activ Prahova Ploiești a trecut de Dunărea 2 Brăila, într-un joc restant din etapa a 15-a a Diviziei A de handbal feminin. Întâlnirea trebuia să aibă loc pe 5 februarie, dar echipa oaspete nu s-a putut prezenta din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Handbalistele Activului le-au așteptat astăzi, 7 februarie, pe brăilence, iar acestea s-au prezentat la Sala Sporturilor Olimpia. A ieșit un joc cu puține goluri, iar formația gazdă a ținut să confirme faptul că defensiva rămâne punctul forte.

Activ a primit doar 5 goluri în prima repriză și a dat 15. O primă parte în care două handbaliste ale Activului, portarul Diaconu și extrema Moldoveanu, s-au ciocnit, însă din fericire cele două nu au avut mult de suferit. Diaconu a fost menajată, locul său fiind luat cu succes de Paraschiv și Dumitriu,în timp ce Moldoveanu a mai intrat după mijlocul reprizei secunde. O parte secundă în care principalul Dragoș Dobrescu a rulat lotul disponibil, cu excepția vicecampioanei mondiale, Patricia Vizitiu, menajată, dar a și folosit anumite jucătoare pe posturi mai puțin obișnuite pentru ele.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pentru Activ au jucat:Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – M. Arvatu 8 goluri, Popescu 4, Andrița 3, Sava 3, Moldoveanu 3, A. Arvatu 2, Ivanenko 2, Nica 2, Tămaș, Dumitrașcu. După meci, două dintre handbalistele importante ale echipei, Andrița și Arvatu, au declarat că apărarea poate decide mult dorita promovare.

Diana Andrița:’’Ma asteptam sa castigam detasat. Am avut mare incredere in noi, ne-am pregatit foarte bine si am fost convinse ca vom castiga. Braila are o echipa promitatoare, cu jucatoare valoroase, stiam ca o sa avem un meci greu si am reusit sa ne distantam pe final. Am primit putine goluri si, cu siguranta, apararea poate face diferenta in lupta pentru promovare.”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Mara Arvatu:’’Am avut de fiecare data probleme cu Braila, dar ne-am antrenat cum trebuie si ne-am prezentat bine. Pe tabela se vede o diferenta clara, dar in teren a fost greu, a fost o lupta. Nu-mi propun sa fiu principala marcatoare mereu, dar postul de pivot imi da posibilitatea sa inscriu des, le multumesc fetelor pentru pase, dar jucam impreuna, castigam impreuna. Apararea este cheia meciului de fiecare data si asa va fi si la promovare.”

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Activ-Brăila 2 27-15 și în urma acestui succes formația ploieșteană revine pe locul 2, 34 de puncte, în clasamentul Seriei A. Ierarhia este condusă de Știința București, 39 de puncte. Runda viitoare, Activ Prahova va juca în deplasare la Neptun Constanța. Partida va avea loc duminică, 12 februarie, de la ora 14.30. Sursa foto:facebook/cs activ prahova ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191