Activ Prahova este mult mai activă în acest sezon

Activ Prahova este mult mai activă în acest sezon

Dacă este să facem o comparație între Activ la finalul anului trecut și Activ la finele lui 2022 diferența este incomparabilă în favoarea acestui sezon. Ultima rundă din 2021 a fost în noiembrie atunci când Activ Prahova Ploiești învingea Sfântu-Gheorghe, pe teren propriu, și termina anul pe locul 6. În acest an competițional trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant a fost mult mai activă. Va trece în 2023 de pe locul 2 și cu o singură înfrângere! Diferență ca de la cer la pământ față de sezonul trecut atunci când formația ploieșteană pierdea numeroase meciuri și în fața unor echipe modeste.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

La acest moment echipa ocupă locul secund, cu 25 de puncte, la fel ca Slobozia, dar și cu cinci puncte mai puțin față de liderul Știința București. Trupa prahoveană are cele mai puține goluri primite dintre echipele aflate pe podium, iar la polul opus rămân rezultatele directe cu Slobozia și Știința. Diana Andrița și colegele sale au făcut egal în Ialomița și au pierdut la București, însă ele vor avea șansa în retur, pe teren propriu, să fie rele cu cele mai importante adversare. Gruparea condusă de Silviu Crângașu a bătut și în ultima etapă a anului din Divizia A, 32-25, cu Unirea Dobroiesti. Chiar daca nu s-a pus problema învingătoarei handbalistele Activului au dezamăgit prin modul în care au evoluat această situație determinându-i pe cei din staff-ul tehnic să decidă că trebuie lucrat, la greu, și contraatacul!

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Extrema Cătălina Sava a fost cea mai bună marcatoare a meciului, 8 goluri, fiind pentru prima oară, în acest sezon, când tânăra handbalistă se află în această postură. Pentru Activ Ploiești au jucat: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – Sava 8, M. Arvatu 7, Moldoveanu 6, Andrița 6, Ivanenko 3, Popescu 1, Dumitrașcu 1, A. Arvatu, Csavar, Grădișteanu, Gavrilă. Mâine, handbalistele au un ultim antrenament după care vor avea câteva zile libere urmând ca la începutul săptămânii viitoare să reia pregătirea pentru jocul din Cupa României care se va disputa pe 22 decembrie, la Făgăraș.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191