Activ va înfrunta o veche rivală

Activ va înfrunta o veche rivală

Formația de handbal feminin Activ Prahova Ploiești va înfrunta o veche rivală în Cupa României. Astăzi, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală. Gruparea prahoveană a fost extrasă prima din urnă și va înfrunta, în manșă decisivă, Dacia Mioveni. Cele două formații sunt vechi rivale, dar au și o relație de amiciție. Activ și Dacia s-au înfruntat atât în Divizia A cât și în Liga Florilor, iar anul trecut formația ploieșteană a fost invitată la prezentarea oficială a echipei argeșene.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant vrea să promoveze în prima ligă în timp ce formația pregătită de Robert Licu dorește să se mențină la cel mai înalt nivel. Activ ocupă locul 2 în Seria A, în timp ce Mioveniul se află pe poziția 11, în Liga Florilor. Handbalistele Activului vor fi gazde urmând să susțină meciul cu Mioveni joi, 23 februarie, la Sala Sporturilor Olimpia. Tot cu ocazia evenimentului de la FRH sortii au decis ca CSM București și Rapid să se înfrunte direct pentru un loc în sferturile de finală!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Alte dueluri foarte tari vor fi Bistrița – Vâlcea, Brăila – Buzău și Târgu Jiu – Cisnădie. Interesant e și faptul că în sferturi va fi cel puțin o echipă din eșalonul secund, Știința București sau Liviu Rebreanu Turda. Partidele vor avea loc pe 23 februarie într-o singură manșă pe terenul primelor echipe. Celelalte două dueluri din optimi sunt CSM Roman-CSM Slatina și Corona Brașov-Măgura Cisnădie.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191