Activităţi de toamnă pentru toate gusturile: idei care să îţi trezească inspiraţia

Activităţi de toamnă pentru toate gusturile: idei care să îţi trezească inspiraţia

Sfârşitul verii nu trebuie să îţi taie cheful de viaţă, dimpotrivă. Chiar dacă sezonul plajelor, evenimentelor în aer liber şi al vacantelor s-a terminat, asta nu înseamnă că nu te mai poţi bucura de activităţi frumoase. Toamna este anotimpul ideal pentru o mulţime de activităţi, atât în aer liber, cât şi în interior.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Descoperă mai jos câteva idei de activităţi de toamnă pentru toate gusturile şi bugetele:

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Plimbări cu bicicleta

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Toamna este anotimpul ideal pentru plimbări cu bicicleta, fie în oraş, fie la munte sau în alte destinaţii pitoreşti. Plimbările cu bicicleta nu numai că reprezintă o activitate sănătoasă pentru corpul tău, dar sunt şi o ocazie minunată de a-ţi elibera mintea de griji şi stres. Te poţi plimba pe cont propriu sau alături de familie ori prieteni.

Există o mulţime de biciclete din care poţi alege în ziua de astăzi, de la biciclete cu motor şi până la biciclete full suspension. Pentru plimbări reuşite indiferent de destinaţie, alege o bicicletă tip full suspension. Vei putea merge cu bicicleta full suspension atât prin oraş, cât şi la munte sau în drumeţii.

Dacă preferi exlusiv plimbările prin oraş, atunci în loc de o bicicletă full suspension poţi alege un model de oraş, special realizat pentru deplasări cu viteză mică sau medie.

În cazul în care nu găseşti timp pe care să îl dedici plimbărilor cu bicicleta, există soluţii. Poţi alege să mergi cu bicicleta la birou, la shopping sau chiar în oraş, la întâlnirile cu prietenii. În acest fel, vei face mişcare şi te vei bucura de zilele plăcute de toamnă.

Maratoane de filme

Nu toate zilele şi serile de toamnă sunt plăcute. Deseori, toamna vine la pachet cu zile ploioase, vânt puternic sau temperaturi scăzute. Ei bine, în astfel de zile este o idee bună să te îndrepţi către activităţi pe care să le desfăşori acasă, la căldură.

Dacă îţi plac filmele şi vremea mofturoasă te îndeamnă la leneveala, poţi organiza un maraton de filme, de care să te bucuri alături de prieteni sau familie.

În perioada Halloween-ului, maratoanele de pelicule horror sunt super populare. Organizează un astfel de maraton la tine acasă, invită-ţi prietenii sau familia şi pregăteşte câteva gustări sau băuturi de sezon. Reţetele pe bază de dovleac sunt o alegere inspirată pentru un maraton de filme de Halloween. Poţi alege să prepari Pumpkin Spice Latte, plăcintă cu dovleac sau supă cremă de dovleac. Nu uita să adaugi şi câteva decoraţiuni de sezon în casă, precum ghirlandele cu flori şi frunze ruginii sau lumânările parfumate.

În cazul în care nu îţi plac filmele de groază şi atmosfera de Halloween nu este pe gustul tău, poţi organiza un maraton de filme romantice, comedii sau filme de acţiune. Este o super idee să optezi pentru filme a căror acţiune are loc toamna, însă acest lucru nu este neapărat necesar.

Sesiuni de cooking sau baking

Gătitul poate fi o activitate chiar relaxanta şi plăcută, mai ales atunci când îi poţi dedica timp şi când alegi să prepari reţete pe gustul tău. Zilele ploioase de toamnă sunt numai bune pentru a dedica puţin timp unei sesiuni de cooking sau baking. Poţi să pregăteşti reţete de sezon, precum plăcintele sau supele creme, dar şi să încerci reţete noi, care îţi trezesc curiozitatea.

Decorarea casei

Cine spune că decoraţiunile sunt doar pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă? Îţi poţi decora casa şi toamna cu o mulţime de obiecte drăguţe. Poţi opta pentru dovleci, ghirlande luminoase în tonuri calde, frunze şi ghirlande în culorile toamnei, lumânări parfumate sau pături pufoase.

Foarte multe obiecte de decor se găsesc la preţuri prietenoase, iar dacă ai înclinaţii creative poţi chiar să cauţi tutoriale DIY pentru a crea chiar tu decoraţiuni.

Toamna aceasta bucură-te de activităţi care să îţi aducă zâmbetul pe buze, indiferent de vremea de afară. Poţi opta pentru sesiuni de cooking, maratoane de filme de toate felurile, dar şi pentru plimbări cu bicicleta atunci când vremea este prietenoasă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191