Actorul Jeremy Renner e în stare critică după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada

Actorul Jeremy Renner e în stare critică după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada

Actorul Jeremy Renner, 51 de ani, cunoscut din filmele Marvel, s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada, fiind în „stare critică, dar stabilă”, anunţă Variety, citată de agenția News.ro.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Pe lângă rolurile din filmele cu eroi Marvel, Renner a jucat în rolurile principale din filme precum The Bourne Legacy, American Hustle și The Hurt Locker.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă”, a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety. „Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Deşi locul accidentului nu a fost confirmat, Renner deţine de câţiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Acea zonă din nordul Nevada a fost afectată de ninsori abundente din cauza unei furtuni în ajunul Anului Nou, potrivit ziarului.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: „Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191