Actorul Jeremy Renner e în stare critică după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada

Actorul Jeremy Renner e în stare critică după ce s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada

Actorul Jeremy Renner, 51 de ani, cunoscut din filmele Marvel, s-a accidentat grav în timp ce curăţa zăpada, fiind în „stare critică, dar stabilă”, anunţă Variety, citată de agenția News.ro.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Pe lângă rolurile din filmele cu eroi Marvel, Renner a jucat în rolurile principale din filme precum The Bourne Legacy, American Hustle și The Hurt Locker.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, după ce a suferit un accident cauzat de vremea nefavorabilă”, a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety. „Familia lui este alături de el şi primeşte îngrijiri”.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Deşi locul accidentului nu a fost confirmat, Renner deţine de câţiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Acea zonă din nordul Nevada a fost afectată de ninsori abundente din cauza unei furtuni în ajunul Anului Nou, potrivit ziarului.

Pe 13 decembrie, Renner a publicat pe Twitter o fotografie cu o zonă înzăpezită, scriind: „Ninsoare din zona Lacului Tahoe nu este o glumă”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191