Actrița Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman, a accidentat mortal un tânăr de 35 ani, în Bucureşti

Actrița Monica Odagiu, fosta iubită a lui Dan Bittman, a accidentat mortal un tânăr de 35 ani, în Bucureşti

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român, în centrul municipiului București. Conform primelor informații, actrița care conducea un autoturism a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani. Se pare că acesta ar fi încercat sa traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de mașina.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Imediat, la locul accidentului a sosit o ambulanță cu un echipaj medical pregătit să acorde primul ajutor, dar în ciuda eforturilor făcute, echipajul medical nu a reușit să-l mențină în viață pe bărbatul lovit, astfel că a fost înregistrat decesul.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Informația a fost confirmată într-un comunicat de presă transmis de Poliția Rutieră București, la scurtă vreme după accidentul comis de cunoscuta actriță.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”.

Actrița a fost testată a fost testată cu aparatul alcoolotest, dar și pentru consumul de droguri. Rezultatele au fost negative, după cum au comunicat reprezentanții serviciului de poliție rutieră.

Monica Odagiu ar fi declarat că pietonul i-a sărit în față și nu l-a mai putut evita.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191