Actrița Victoria Răileanu și-a tăiat rochia de mireasă! Ce s-a întâmplat la nunta din Grecia?

Actrița Victoria Răileanu și-a tăiat rochia de mireasă! Ce s-a întâmplat la nunta din Grecia?

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit, pe 30 iulie, într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia! Actrița s-a ocupat singură de look-ul ei din ziua nunții și chiar a făcut ceva ajustări la rochia de mireasă.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

La patru ani de la divorț, Victoria Răileanu (34 de ani) s-a căsătorit cu Andrei Ștefănescu, cel care a reușit să îi cucerească inima. Cei doi și-au dorit o nuntă atipică, pe o barcă în Grecia, alături de băiețelul Victoriei, Carol.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensii violet. Aceasta și-a dorit un look cât se poate de natural și mai simplu.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Frumoasa actriță din serialul Vlad a reușit să strălucească, cu un machiaj discret, pe care l-a realizat singură, în timp ce părul roșcașt și creț îi curgea frumos pe umeri. Partenerul său s-a îmbrăcat într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți de in. La finalul „nunții” cei doi îndrăgostiți s-au aruncat în apele mării.

Actrița a dezvăluit că a făcut singură toate pregătirile pentru nuntă și că a fost și designerul rochiței purtate in ziua cea mare.

Victoria Răileanu: „Am tăiat scurt rochița albă de sub ca să mi se vadă picioarele”

„Pentru că tot conceptul a fost pe simplitate, fără stres și fără bătăi de cap, am căutat rapid în online cu o săptămână înainte și am dat peste superbitatea asta. Mi-am imaginat cu totul altceva pentru cununia civilă, dar când am văzut-o, am zis că asta e.

N-am putut să mă potolesc (pentru că sunt tot timpul cu foarfeca în mână să modific haine) și am tăiat scurt rochița albă de sub ca să mi se vadă picioarele de gazelă marină.

În păr am pus un pumn de lubrifiant ca să încerc un wet look, dar n-am calculat bine că barca a băgat viteză la un moment dat și am revenit repede la starea naturală.

Make-up-ul a rămas foarte simplu că oricum nu eram în stare de altceva la cum îmi tremurau mâinile de emoție. Accesoriul din păr l-am agățat în grabă de la o insulă de bijuterii din mall.

Picioarele mi-au fost goale. Iar hortensia a fost furată de pe marginea drumului, de nașul nostru care a apărut cu ea în ușă când a venit să mă conducă spre port unde mă aștepta Adi. Asta a fost tot și-a fost perfect!”, a povestit actrița, pe pagina ei de socializare, la câteva zile de la nuntă.

A divorțat de Conrad Mericoffer, acum patru ani

Actrița Victoria Răileanu (în vârstă de 34 de ani) se iubește cu Adrian Ștefănescu de doi ani. Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație de dating, cunoscută sub numele de Bumble.  Victoria a fost cea care a făcut primul pas în relație, pentru că aplicația permite doar femeilor să dea primele mesaj. Victoria a fost cerută de soție, anul trecut,  în orașul iubirii, Paris.

Actrița Victoria a divorțat de Conrad Mericoffer în urmă cu 4 ani și au ținut totul secret până în luna iulie a anului 2020. Actriței din serialul Vlad nu i-a fost, însă, deloc ușor să treacă peste relația cu Conrad, care a durat aproape șapte 7 ani, mai ales că cei doi au impreună și un fiu, pe Carol ( în vârstă de 7 ani).

Victoria Răileanu a debutat ca actriță la vârsta de 15 ani, pe scena Teatrului Național Timișoara. Născută peste Prut, aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu actorul Condrad Mericoffer. După divorț, l-a crescut singură pe fiul lor ,Carol, care a rămas în custodia mamei. Victoria Răileanu a fost interpreta personajului Micki, din serialul Vlad, difuzat la PRO TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191