Adevărata cauză a sinuciderii Mălinei Olinescu. Cine a fost ultima persoană care a vorbit cu ea, înainte de tragedie

Adevărata cauză a sinuciderii Mălinei Olinescu. Cine a fost ultima persoană care a vorbit cu ea, înainte de tragedie

Moartea artistei Mălina Olinescu i-a șocat pe toți, însă continuă să fie un adevărat mister. Sunt voci care spun că aceasta se lupta cu depresia și s-ar fi sinucis din cauza despărțirii de iubitul său, Sebastian Truța. Sunt alții care declară că, de fapt, Mălina Olinescu a luat decizia dramatică, pentru că se simțea pur și simplu: inutilă. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

De ce s-ar fi sinucis Mălina Olinescu

La vremea aceea, se zvonea că Mălina Olinescu a luat decizia de a-și pune capăt zilelor din cauză că s-a despărțit de iubitul său – Sebastian Truță.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mălina Olinescu a fost căsătorită între 2000-2007 cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact. Au divorțat, însă în anul 2007, iar motivul invocat de bărbat au fost “crizele de personalitate” ale artistei, scrie

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mălina Olinescu se lupta cu depresia 

Din clipa aceea, Mălina s-a luptat cu depresia și încă de atunci le spunea prietenilor ei că își dorește să moară. Doina Spătaru a dus-o la Spitalul Elias, unde a fost diagnosticată cu „depresie anxioasă”. Medicii i-au prescris o lungă listă de medicamente, pe care artista evita să le ia.

Ce spune Doina Spătaru

„La un moment dat, am primit de la Procuratură dosarul anchetei. Știți, atunci la moartea sa, procurorii au venit acasă și au ridicat probe. Au luat telefonul și calculatorul ei și au verificat activitatea sa din acea noapte. Acolo, din convorbirile ei cu Sebi, acel băiat cu care ea era de vreo trei ani, s-a văzut că ei aveau unele discuții.

În raportul de la Procuratură scrie clar că totul s-a întâmplat între 12,30-12,45. Ei bine, în urmă cu cinci minute, ea îi telefonase lui și apoi îi trimisese un mesaj. În sâmbăta aceea, în ziua de dinainte, Mălina avusese o criză puternică și el, iubitul, nu i-a răspuns, așteptând să îi treacă. Este clar că fata mea a trimis acel mesaj, nu încape îndoiala, dar este posibil să-l fi trimis pe fondul medicamentelor”, a declarat Doina Spataru în urmă cu câțiva ani.

„Totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației”

Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. S-au folosit substanțe speciale și așa le-au văzut. Așa că, eu nu pot să zic nici așa, nici așa.

Uneori, înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicației”, a spus Doina Spataru.

„Motivul real e că nu mai era căutată și se simțea inutilă”

„Nu a fost vorba de o sinucidere din motive sentimentale, pentru că a mai trecut printr-o despărțire și nu s-a sinucis. Motivul real e că nu mai era căutată și se simțea inutilă, viața ei fiind muzica. E o mare pierdere, pentru că avea o voce foarte bun”, declara liderul Compact, Paul Ciuci, pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191