(Antena 3) Adina Anghelescu, jurnalist de investigatii: Mircea Negulescu e culmea tupeului

(Antena 3) Adina Anghelescu, jurnalist de investigatii: Mircea Negulescu e culmea tupeului

Controversatul procuror „Portocală” iese din nou la rampă. Cere 3 milioane de euro daune morale Adinei Florea și altor persoane.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Adina Anghelescu, jurnalist de investigaţii: „Mircea Negulescu se grăbește cu acuzațiile”

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Domnul procuror Mircea Negulescu văd că se cam grăbește cu aceste acuzații și cu plângerea pe care a depus-o la Parchetul General împotriva procuroarei Adina Florea și a altor 9 persoane, pentru că lista este un pic mai lungă.(…) Zic că se grăbește, pentru că el a fost achitat în primă instanță de Înalta Curte. Vom vedea dacă va rămâne așa până la capăt această decizie.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Una peste alta, sigur, acum tavarăşul Negulescu are acest drept, este treaba lui. Accesul la justiție este garantat de către constituție.

Dar eu zic că este culmea tupeului să ceară daune celor pe care i-a anchetat chiar el”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3 CNN.

„Mircea Negulescu o acuză acum pe doamna procuror Florea și pe acestea alte 9 persoane de abuz în serviciu, de represiune nedreaptă, constituire de grup organizat, fals intelectual și alte infracțiuni”, a mai spus Adina Anghelescu, duminică, în direct la emisiunea „News Magazine”.