Adrian Minune, în vacanță alături de mama lui! Cum arată femeia care i-a dat viață manelistului / FOTO

Adrian Minune, în vacanță alături de mama lui! Cum arată femeia care i-a dat viață manelistului / FOTO

Adrian Minune se mândrește cu mama lui! Manelistul are o relație foarte apropiată cu familia lui, iar acum au plecat într-o vacanță împreună. Cei doi au apărut îmăreună, pentru prima dată după mult timp în care a stat departe de lumea mondenă. Iată cum arată femeia care i-a dat viață unuia dintre cei mai cunoscuți maneliști din România.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Este mama unuia dintre cei mai cunoscuși maneliști din România, însă puțini ar recunoaște-o dacă nu ar apărea alături de el. Mama lui Adrian Minune a reușit să stea departe de ochii curioșilor, chiar dacă fiul ei a devenit unul dintre cei mai mediatizați artiști. Manelistul a readus-o în atenția fanilor în urmă cu puțin timp, când a postat o imagine alături de ea.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Cum arată mama lui Adrian Minune

Adrian Minune a devenit cunoscut datorită carierei sale și a avut grijă să își țină familia departe de showbiz. Chiar dacă copiii lui sunt acum cunoscuți și au cariere de succes în muzică, puțini români știu cum arată cei care i-au dat viață manelistului. De la declarații și până la imagini despre ei, Adrian Minune a fost discret când a venit vorba despre părinții lui.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ei bine, acest lucru s-a schimbat în urmă cu câteva minute, când a postat o poză alături de mama lui. Cei doi se bucură în familie de o vacanță la mare, după cum a dezvăluit chiar Adrian Minune pe Instagram.

Chiar dacă este o prezență discretă în showbiz-ul din România, mama manelistului a acceptat să pozeze alături de el, în timp ce se aflau la o terasă de pe litoral.

Cum s-a schimbat viața manelistului după ce familia lui s-a mărit

Adrian Minune trăiește momente de vis în familia lui. Deși are doar 48 de ani, manelistul a devenit, din nou, bunic.

Cea care a adus încă un motiv de bucurie în familia lor este Adriana Simionescu, fiica cea mică a artistului. Tânăra a dezvăluit că Adrian Minune este un bunic dedicat și profită de timpul liber pe care îl are pentru a petrece timp cu micuța Noa Zenayda.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191