Adriana Bahmuțeanu, victima unui accident: „Sunt cusută toată!“

Adriana Bahmuțeanu, victima unui accident: „Sunt cusută toată!“

Adriana Bahmuțeanu a fost victima unui accident casnic. Vedeta a ajuns la spital și va trebui să stea cu mâna în ghips timp de două săptămâni. Tocmai ce se  întorsese din luna de miere petrecută în America.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Adriana Bahmuțeanu (49 de ani) a pățit-o cât de bună! Vedeta a venit însoțită de soțul ei, americanul George Restivan, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, însă cu mâna dreaptă în ghips.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Adriana a dezvăluit că a fost, recent, victima unui accident casnic destul de grav, în urma căruia a ajuns la spital.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Bahmuțeanu va sta cu mâna în ghips timp de două săpătâmîni

M-am tăiat, asta am pățit! Am dat din greșeală cu mâna peste un pahar și m-am tăiat destul de tare în el. Am ajuns la spital, sunt cusută toată, am copci. Trebuie să stau cu ghipsul ăsta timp de 14 zile. După asta, vedem cum se prezintă rana, dacă mai e nevoie de o reconstrucție.

M-am lovit chiar în seara în care a venit George din America. Eram cu trei copii în casă. A fost cam urât”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Lună de miere în America, la George acasă, cu toți copiii! „Are un pat la înălțime!”

Adriana Bahmuțeanu și soțul ei au făcut luna de miere în America, unde George Restivan are o casă. Adriana a vizitat pentru prima dată California. Aceștia au mers în vacanță împreună cu cei trei copii ai lor, băiatul lui George, dar și cu cei doi băieți ai Adrianei din căsătoria cu Silviu Prigoană, Maximus și Eduard.

Am fost in California prima oară. A fost frumos, a fost palpitant, dar a fost obositor, pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe mari.

Mie mi-a plăcut Oceanul Pacific, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație. Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat. Mi-a placut și SanFrancisco. Am fost și în Vegas.

Am stat o lună. Noi nu prea ne-am făcut luna de miere din cauza copiilor. George are un pat la etaj, la înălțime, te sui pe scară. Toți copii ne călăreau patul că le plăcea la cucurigu, a mai spus Adriana.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191