Adriana STOICESCU, judecatoare Curtea de Apel Timisoara/ „Gânduri de caliculă”

Adriana STOICESCU, judecatoare Curtea de Apel Timisoara/ „Gânduri de caliculă”

Prin renuntarea la urmarirea penala, persoana cercetata penal nu este trimisa in judecata si i se va aplica un alt regim sanctionator, mai usor.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Procurorul care efectueaza urmarirea penala, pe baza datelor din dosar si criteriilor din art.318 cod procedura penala, printre altele modul de comitere a faptei, urmarile produse si disproportia vadita intre cheltuielile ce ar urma sa fie facute de stat si gravitatea redusa a urmarilor faptei, poate sa aprecieze daca interesul societatii este ca persoana cercetata penal sa fie trimisa in judecata.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Nttttt…. zice completul de judecata de pe canapea, cu o punga se seminte intr-o mana si pet ul de bere in alta.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Procurorul e idiot sau corupt, judecatorul ce va confirma renuntarea la fel.

Ei nu trebuie sa aplice legea decat atunci si in modul in care vrem noi.

Trebuie sa fie adevarate mame Omida, care sa prezica ce va face un astfel de individ la distanta de cativa ani, ca de aia le dam salarii nesimtite.

Legea trebuie interpretata cum spune strada, nu cum crede vreun magistrat cu prea multa si inutila scoala pentru vremurile astea.

Maniosii de serviciu care cer legi aspre si soldate, in final, cu taieri de capete se refera doar la faptele altora, nicidecum la ale lor.

Ei pot sa scuipe salvamarii pentru ca nu ii lasa sa se sinucida, sa loveasca jandarmii care ii oblige sa respecte legea, sa ameninte politistul, sa atace medicul de garda.

Ei au drepturi.

Ei pot sa urle ca avocatii sunt la fel de infractori ca si infractorii pe care ii apara, neavand habar ca in tarile in care Constitutia nu se schimba precum sosetele, dreptul la aparare e sfant.

Mioriticii liberi stiu doar ca legea e pentru catei, alti catei, desigur.

In acest timp, mai marii dregatori isi pun ia de duminica si opinicile alea bune si pleaca la stapanire sa ceara permisiunea sa desfiinteze, prin lege, desigur, puterea judecatoreasca.

Fiindca nicio lege nu mai suntem in stare sa scriem cu creionul tocit pe un caiet dictando fara sa fugim repejor sa cerem, aprobare….

Cuvantul suveranitate este, deja, un arhaism.

Apropo, mai plangem pentru batranii din azilele groazei, sau luam o binemeritata pauza de la ipocrizie pana de Craciun cand, inevitabil, vom fi mai buni?

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191