Aer irespirabil, în Ploieşti! Garda de Mediu, în control la Lukoil

Aer irespirabil, în Ploieşti! Garda de Mediu, în control la Lukoil

Inspectorii Garzii de Mediu Prahova au organizat un control la sediul rafinariei Lukoil, in urma sesizarilor primite de la ploiesteni privind mirosul intepator resimtit in aer, in ultima perioada.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

De aceasta data, disconfortul olfactiv a fost inregistrat nu doar in zona de Sud a municipiului, ci si in centru.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Având în vedere disconfortul olfactiv resimțit în ultima perioadă de către locuitorii Municipiului Ploiești și împrejurimi, GNM CJ Prahova a demarat în această dimineață un control la una din rafinăriile din Municipiul Ploiești pentru verificarea respectării prevederilor legislației de mediu în vigoare pentru activitatea desfășurată, urmând ca în perioada următoare să fie verificați toți operatorii economici cu profil de activitate – prelucrarea țițeiului.”, a transmis Garda de Mediu Prahova, in comunicatul de presa.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191