Afișul este prea mic pentru nume atât de mari!

Afișul este prea mic pentru nume atât de mari!

Afișul sferturilor de finală al Champions League este compus din Manchester City și Bayern Munchen. Este cea mai tare dublă din această fază a UCL, susținută de alte partide foarte tari: campioana Europei, Real Madrid, o va întâlni pe Chelsea, Inter va înfdrunta Benfica Lisabona, în timp ce în ultimul duel este unul italian: AC Milan versus Napoli. Semifinalele din Champions League se vor juca după următorul program:

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

AC Milan / Napoli – Inter / Benfica
Real Madrid / Chelsea – Manchester City / Bayern Munchen

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Câștigătoarea celei de-a doua semifinale va fi gazdă în marea finală a competiției.
Manșa tur se va juca pe 11 și 12 aprilie, iar returul pe 18 și 19 aprilie. Turul semifinalelor va avea loc pe 9 și 10 mai, iar returul pe 16 și 17 mai. Marea finală va fi pe 10 iunie, pe Stadionul Ataturk, din Istanbul.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Și duelurile din Europa League vor face deliciul microbiștilor. Manchester United – Sevilla şi Feyenoord – AS Roma sunt cele mai jocuri din sferturile de finală ale Europa League la fotbal, în umra tragerii la sorţi efectuate vineri, la Nyon. United, care a cucerit trofeul în 2017, va înfrunta Sevilla care deţine cele mai multe trofee în competiţie, şase la număr!

SFERTURI DE FINALĂ (turul – 13 aprilie, returul – 20 aprilie)
Manchester United – Sevilla FC
Juventus Torino – Sporting Lisabona
Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise
Feyenoord Rotterdam – AS Roma

SEMIFINALE (turul 11 mai, returul 18 mai)

Juventus Torino/Sporting Lisabona – Manchester United/Sevilla FC
Feyenoord Rotterdam/AS Roma – Bayer Leverkusen/Union Saint-Gilloise

Sferturile de finală ale Conference League propun următoarele partide:

Lech Poznan – Fiorentina
KAA Gent – West Ham United
Anderlecht – AZ Alkmaar
FC Basel – OGC Nice

Cum se joacă semifinalele din Europa Conference League:
Lech Poznan / Fiorentina – FC Basel / OGC Nice
KAA Gent – West Ham United – Anderlecht / AZ Alkmaar

Manșa tur din „sferturile” de finală se va juca pe data de 13 aprilie, iar returul pe 20 aprilie. Semifinalele vor avea loc pe 11 și 18 mai, iar marea finală a competiției se va juca pe 7 iunie, pe Eden Arena, din Praga. Sursa foto:gsp.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191