Ai casa întunecată, dar vrei să ai flori? Top 5 plante care nu au nevoie de lumină

Ai casa întunecată, dar vrei să ai flori? Top 5 plante care nu au nevoie de lumină

Probabil că deja am remarcat că cel mai frumos și eficient mod în care ne putem decora camerele este prin utilizarea plantelor! Iar dacă stați într-o casă mai întunecată, există unele plante perfecte!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Indiferent cât de mult am căuta decorațiunile perfecte, adevărul este că nimic nu va revigora și înfrumuseța mai eficient un spațiu un pic prea gol decât o plantă. În ciuda faptului că acestea au nevoie de ceva efort pentru a rămâne sănătoase, florile pe care ni le vor oferi merită chiar și ultimul efort, iar cu siguranță nu vom regreta niciodată aducerea în casă a câtorva plante.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

După cum poate deja știm, apa nu este singurul factor care va influența sănătatea plantelor voastre. Cantitatea de lumină de care au parte poate face diferența dintre viață și moarte pentru florile voastre, iar înainte de a pune ghiveciul de flori într-un anumit loc, trebuie să verificați mereu cât de multă lumină îi trebuie acelei plante. Iar dacă locuiți într-o casă care, din orice motiv, este ceva mai întunecată, aveți noroc! Unele flori sunt perfecte pentru un astfel de mediu!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Potrivit celor de la , acestea sunt plantele perfecte pentru casele întunecate.

Aspidistra

Această plantă spectaculoase are frunze lucioase, de o culoare verde intens, iar vestea cea mai bună este că preferă umbra! Dar aveți grijă, această floare nu va rezista la temperaturi mai mari de 26 de grade Celsius!

Feriga de cameră

Această plantă este destul de comună în casele noastre, dar puțini români știu cât de mult preferă feriga să stea la umbră. De asemenea, această plantă va începe să își piardă din frumusețe la temperaturi mai mari de 25 de grade.

Papirusul

O plantă spectaculoasă, care va rezista la orice climat, atât timp cât temperaturile nu scad sub 15 grade. Această plantă adoră umbra, dar trebuie să o udați bine, cam odată la 2 zile. Este planta perfectă pentru casele ceva mai întunecate.

Sansevieria

Această plantă iubește să stea la umbră, iar tot ce trebuie să faceți este să îi ștergeți frunzele de praf, din când în când. Ea rezistă cam la orice temperatură tipică dintr-o cameră, iar în ce privește apa, nu are cerințe speciale.

Monstera

Această plantă poate ajunge la dimensiuni impresionante și adoră umbra! Ea trebuie udată abundent, cam odată la 2, sau 3 zile.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191