Alegeri la UPG Ploiesti. Alin Diniță este noul RECTOR. Vezi cine sunt prorectorii alesi

Alegeri la UPG Ploiesti. Alin Diniță este noul RECTOR. Vezi cine sunt prorectorii alesi

Ca rezultat al recentelor alegeri la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, noul rector al instituției este Alin Diniță. Acesta are titlul de conf. univ. dr. ing. și a candidat la această funcţie din poziţia de decan la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică din cadrul UPG Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Noul rector a fost ales cu 143 de voturi, celălalt candidat, prorectorul – prof. univ. dr. ing. Dorel Mihail Dușmănescu obținând 71 de voturi.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Cei doi prorectori aleși de noul Rector Alin Diniță sunt două doamne: conf.univ.dr.ing. Popovici Daniela ( decan TPP) și lect.univ.dr. Brezoi Alina ( prodecan Fac .SE) Tineri, care si- au confirmat în timp valoarea profesională și managerială.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191