ALERTA/ A fost declarat, OFICIAL, falimentul Euroins. Ce se intampla cu politele RCA

ALERTA/ A fost declarat, OFICIAL, falimentul Euroins. Ce se intampla cu politele RCA

Tribunalul București a decis declanșarea procedurii de faliment la Euroins, în urma cererii formulate de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF). În urma sentinței, polițele RCA emise de Euroins mai sunt valabile până la 8 septembrie. Ce a decis instanța referitor la acțiuni, banii din conturi și bunurile societății?

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

UPDATE ora 12:15: Tribunalul București a admis, vineri, 9 iunie, cererea ASF privind trecerea Euroins în faliment, potrivit comunicării de pe portalul instanțelor de judecată. Decizia este executorie și poate fi contestată în termen de 10 zile.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

”Admite cererea formulată de către AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ, şi în temeiul art. 250 raportat la art.262 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune deschiderea procedurii falimentului împotriva debitoarei EUROINS ROMANIA ASIGURARE-REASIGURARE SA”, se arată în decizia comunicată de instanță.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Tribunalul București a dispus „dizolvarea societăţii debitoare şi ridică administratorilor societăţii de asigurare/reasigurare debitoare dreptul de a reprezenta societatea, de a administra bunurile acesteia şi de a dispune de ele”.

Din momentul pronunțării falimentului, polițele de asigurare emise de Euroins vor mai fi valabile timp de 90 de zile. Potrivit calculelor Economica, în cazul în care falimentul va fi pronunțat astăzi, 9 iunie, polițele RCA vor expira pe 8 septembrie.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191