ALERTĂ – Cod Portocaliu de furtuni puternice, în zonele unde ploile au făcut deja prăpăd/ Harta zonelor vizate

ALERTĂ – Cod Portocaliu de furtuni puternice, în zonele unde ploile au făcut deja prăpăd/ Harta zonelor vizate

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben și cod Portocaliu de furtuni. Codul Portocaliu vizează județele din Vestul țării, acolo unde, în ultimele două zile, furtunile au făcut prăpăd.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Codul Galben

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Interval de valabilitate: 31 mai, ora 11 – 31 mai, ora 23

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Banat, sudul Crișanei, vestul Transilvaniei, Oltenia și la munte. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Codul Portocaliu

Interval de valabilitate: 31 mai, ora 12 – 31 mai, ora 20

Fenomene vizate: averse torențiale

Zone afectate: județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

În județele Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Gorj, precum și Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, vor fi averse torențiale. Local cantitățile de apă vor fi de 40…50 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191