Alertă maximă pe drumul spre Băile Herculane. Peste 100 de mașini cu turiști germani au rămas blocate din cauza GPS-ului

Alertă maximă pe drumul spre Băile Herculane. Peste 100 de mașini cu turiști germani au rămas blocate din cauza GPS-ului

Echipaje de salvare din trei judeţe au fost în alertă maximă marți seară, după ce peste 100 de maşini au rămas blocate pe un drum din Retezat – Valea Cernei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Două sute de turişti, majoritatea din Germania, participă la un traseu prin Europa, cu maşini vechi. Marți seară au făcut, însă, o greșeală.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Turiştii care participau la acest traseu au intrat pe un drum forestier, închis circulaţiei publice, unde maşinile mici, cum sunt şi ale lor, pot avea mari probleme. Ceea ce s-a și întâmplat.

Au sunat la 112 şi în scurt timp, echipaje din Gorj, Hunedoara și Caraș Severin au pornit spre acea zonă. De la sol a fost ridicat inclusiv un elicopter SMURD.

Din aer, salvatorii au putut observa mai bine coloana de mașini. Au reuşit să le elibereze parţial şoseaua, aşa că unii şi-au continuat drumul, cu dificultate, tractaţi, spre Băile Herculane. Alţii însă au făcut cale întoarsă.

Oamenii le-au spus pompierilor că aveau traseul introdus pe GPS, şi pe acolo au fost direcţionaţi, fără să ştie că drumul e cu probleme.

Autoritățile reamintesc că circulația între Cheile Buții și Băile Herculane este interzisă, pentru că drumul nu este amenajat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191