Alertă! O grupare de falsificatori a plasat bani falşi în farmaciile din Ploieşti, la Fan Courier şi în supermarket-uri

Alertă! O grupare de falsificatori a plasat bani falşi în farmaciile din Ploieşti, la Fan Courier şi în supermarket-uri

O grupare de falsificatori de bani, care a plasat pe piața din Prahova zeci de bancnote de 100 de lei false, este anchetată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Suma de bani falși strecurată în piața este uriașă, de cel puțin 31.000 de lei.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

O firmă de curierat cu sediul în Păulești, dar și un supermarket și o farmacie din Ploiești au sesizat prezența banilor falși.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

 

Gruparea de falsificatori, în mare parte din București și Voluntari, județul Ilfov, a acționat de la începutul lunii februarie 2023. Astfel, liderul grupări a plasat în trei etape sume mari de bani falși, colaboratorilor săi care aveau menirea să-i disemineze în piață:

la data de 02.02.2023 ar fi transmis suma de 6.000 lei (formată exclusiv din bancnote false de 100 lei, toate cu aceeași serie)

-anterior datei de 06.02.2023 liderul grupării ar fi deținut și ar fi transmis suma de 10.000 lei (formată exclusiv din bancnote false de 100 lei, toate cu aceeași serie), către colaboratori

 

-anterior datei de 08.02.2023 același lider al grupării ar fi deținut și ar fi transmis suma de 21.200 lei (formată exclusiv din bancnote false de 100 lei, toate cu aceeași serie)

 

În data de 7 februarie reprezentanții firmei de curierat din Păulești a sesizat poliția cu privire la existența a două bancnote false de 100 de lei primite cu ocazia încasărilor în numerar din ziua respectivă.

Au urmat apoi alte sesizări similar venite din partea reprezentanților unui mare supermarket din Ploiești dar și din partea unor farmacii.

Nu este clar la acest moment dacă banii falși au fost împrăștiați doar în Ploiești sau și în alte localități din județ.

Ancheta este încă în derulare, suspecte în cauză fiind șase persoane.

Sursa: ziarulincomod.ro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191