Alertă! O minoră din Mizil a plecat de acasă, la iubitul său şi de atunci a dispărut fără urmă

Alertă! O minoră din Mizil a plecat de acasă, la iubitul său şi de atunci a dispărut fără urmă

*PLECARE VOLUNTARĂ*

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției orasului Mizil au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Gura Vadului, cu privire la faptul că, fiica sa, ENE ALEXANDRA ANDREEA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul comun la sfârșitul lunii august 2023 la locuința prietenului său din județul Argeș și nu a mai revenit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Semnalmente: greutate aproximativ 65 de kg, înălțime aproximativ 1,55 metri, constituție atletică, părul drept de lungime medie, culoare șaten, fără semne particulare.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Vestimentație: geacă de culoare maro, blugi de culoare albastru, pantofi negri.

*_Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112._*

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191